Over ons

Sep 24, 2018

Ons doel:

Om u een eerlijke en nauwkeurig te geven van de populairste Nederlandse datingsites. Wij kunnen dit door het schrijven van beoordelingen, het verzamelen van uw eerlijke mening en ervaringen van een aantal sites, het geven van advies en informatie over de nieuwste datingsites en nieuws en, het allermooist, we zouden dit graag gratis willen doen. Ons gewenste resultaat? U helpen tot een weloverwogen beslissing te komen over op welke site u zich wilt inschrijven.

Wat doen wij?

We schrijven in, melden aan, gebruiken en stellen een beoordeling op van elke site in onze Top 5. We werken ook nauw samen met de datingbedrijven zelf en verzamelen informatie over prijzen en het aantal gebruikers. Deze informatie is vaak niet beschikbaar, behalve als u het lange inschrijfproces zelf voltooit!

Gebaseerd op de prestaties van de volgende factoren:

1. Kenmerken

2. Geloofwaardigheid

3. Veiligheid

4. Bruikbaarheid

5. Hulp en ondersteuning

Wij beoordelen de sites aan de hand van hun gemiddelde score uit 10. We vragen u ook uw ervaringen met verschillende van de genoemde sites te delen en te melden als u problemen hebt of geluk hebt met onze verschillende partners. Als gemeenschap staan we sterkere en we kunnen deze gezamenlijke kennis toepassen om de beste beslissingen voor ons, als persoon, te nemen.

Wat doen we niet?

Ondanks alle inspanningen die wij in dit project steken, kunnen we niet garanderen dat u precies wat u zoekt zult vinden aan de hand van onze aanbevelingen. Het vinden van de juiste partner, vriend of casual partner hangt van verschillende factoren af, veel waarover we geen controle hebben. We bieden advies, aanbevelingen en hulp. We bieden geen oplossingen, vriend of vriendin!


Gelukkig en fijn daten.


The Top5 Team.