De beste profielfoto kiezen

Sep 24, 2018

De beste profielfoto kiezen

Zodra u op zoek gaat naar een online relatie, is het hebben van de beste datingprofielfoto's essentieel. 

Wanneer mensen naar uw profiel kijken, gebruiken ze meestal uw foto om te bepalen of ze willen praten. 

Hiervan uitgaand is het geen wonder dat mensen willen ervoor zorgen dat ze goede datingprofielfoto's hebben. 

Gebruik de allerbeste foto om uw kansen op succes te maximaliseren. U hoeft echter niet noodzakelijkerwijs te vertrouwen op een oudere foto.  

Zelfs als dit een van de beste profielfoto's is die u ooit hebt gemaakt. Dit komt omdat het ook gaat om het verzenden van de juiste boodschap.  

Als we naar oude foto's van onszelf kijken, herkennen we wat we zien. We hebben de neiging om de dingen op te merken die hetzelfde zijn gebleven. 

Dit betekent dat we denken dat oude profielfoto's nauwkeuriger zijn dan ze in werkelijkheid zijn. 

Aan de andere kant merken mensen veel meer de dingen zien die op de foto's van anderen zijn veranderd. Dus zelfs als u denkt dat een oudere foto een van uw beste profielfoto's is, zijn de mensen die ernaar kijken het er misschien niet mee eens.

De beste profielfoto's maken Wanneer u een nieuwe profielfoto maakt, zijn er veel mogelijkheden. Voordat u dit doet, moet u waarschijnlijk  het volgende overwegen.


Glimlach op een natuurlijke manier

Sommige mensen glimlachen niet omdat er dan de rimpels te zien zijn.  Mensen voelen zich echter aangetrokken tot een echt blij gezicht , dus het is het waard om te doen.

 

Wacht op het juiste moment van de dag

. Neem foto's namiddag of later. Dan is het licht op zijn best en  mensen kijken graag foto's naar die 's avonds worden genomen.
 

Weg met die flits

Door de flits zie je er slechter uit. Er wordt wel gezegd dat mensen er 7 jaar ouder uitzien, dus gebruik in plaats daarvan zacht licht om uw beste profielfoto's te nemen.
 

Maak ook een foto waar u helemaal op staat

Goede profielfoto's bevatten  meer dan alleen een gezicht.  U krijgt veel meer reacties als mensen kunnen zien wat voor soort lichaam u hebt.


Neem foto's waar u alleen opstaat.

Veel mensen vinden het leuk om een ​​groepsfoto te gebruiken voor hun datingprofiel.  Dit is een vergissing  omdat het meer verwarrend is dan al het andere.
 

Gebruik uw locaties

Foto's die u buiten neemt of op een interessante locatie waar duidelijk is dat u iets doet, trekken veel meer de aandacht. Dus ga naar buiten voordat u uw camera gebruikt.

 
Gebruik je fantasie

Geloof het of niet, zwart-witfoto's krijgen echt meer likes. Iets anders doen  kan tot meer aandacht leiden.
 

Vraag om een second opinion

Een mening van iemand anders kan nuttig zijn.  Goede datingprofielfoto's kunnen soms over het hoofd worden gezien,  dus als een tweede of derde persoon meekijkt, kan het verschil maken